Verpakovskis šovakar pret Bulgāriju nespēlēs

LETA
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Krists Spruksts/LETA

Latvijas izlasei pārbaudes spēlē pret Bulgārijas valstsvienību šovakar nevarēs palīdzēt uzbrucējs Māris Verpakovskis, aģentūru LETA informēja Latvijas Futbola federācijas (LFF) preses sekretārs Mārtiņš Hartmanis.

«Verpakovskis ar [galveno] treneri [Aleksandru Starkovu] vienojies, ka šodien tomēr nespēlēs,» aģentūrai LETA šodien pastāstīja Hartmanis. «Viņam joprojām sāpot kājas augšstilbs un maču nāksies izlaist.»

Vēl šorīt nebija pilnīgas skaidrības par to, vai uzbrucējs varēs spēlēt, jo vēl vakar viņš trenējās kopā ar pārējiem izlases spēlētājiem.

«Vakar Verpakovskis trenējās kopā ar visiem, tomēr ik pa laikam atkal sajuta sāpes kājā,» pastāstīja Hartmanis. «Viņš vēl nav pilnībā atguvies no kājas muskuļa traumas. Kā teica komandas ārsts, ar tādu traumu jāatpūšas pusgads, taču neviens futbolists tik ilgi negrasās sēdēt malā, un pagājuši jau divi mēneši kopš traumas.»

«Tā nekad nav, ka spēlētāji ir pilnībā veseli,» piebilda Hartmanis. «Māris [Verpakovskis] vakar trenējās kopā ar visiem un spēlēja, malā noejot vien uz dažām minūtēm. Pastaipījās un turpināja trenēties.»

Mača sākums Sofijā, Vasila Levska vārdā nosauktajā nacionālajā stadionā, paredzēts pulksten 20.45.

Jau ziņots, ka Latvijas izlasei neliela savainojuma dēļ līdzi nav devies Anglijas kluba «Queens Park Rangers» (QPR) aizsargs Kaspars Gorkšs, kurš gan vakar aizvadīja visu spēli Anglijas Līgas kausa izcīņā.

Tāpat kā Gorkšs uz Bulgāriju neaizbrauca arī vārtsargs Aleksandrs Koļinko, kurš devies atrādīties Anglijas ceturtās spēcīgākās līgas klubam «Notts County», kā arī divi izlases jaunpienācēji - pussargi Aleksandrs Fertovs no Rīgas «Skonto» un Valērijs Afanasjevs no Daugavpils «Dinaburg». Izlases rindās šoreiz nav arī divi veterāni - Jurijs Laizāns un Igors Stepanovs, kuri nav labā sportiskā formā.

Bet izlases sastāvā vietu saglabāt izdevies «Dinaburg» aizsargam Ritam Krjauklim, kurš bija trešais izlases galvenā trenera Aleksandra Starkova nosauktais jaunpienācējs.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu