Sadistiskais video ar kaķēnu nogalināšanu nav uzņemts Latvijā (12)

LETA
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: flickr.com/Neal

Starptautisku sašutumu izraisījušajā "YouTube" videoieraksta ar divu kaķēnu sadistisku nogalināšanu autors izrādījies Ziemeļamerikā dzīvojošs krievu izcelsmes jaunietis.

Gada nogalē vietnē "YouTube" parādījās videomateriāls, kurā kāds jaunietis ar putekļusūcēju nogalina divus kaķēnus, fonā skanot Džona Lenona dziesmai "Happy Xmas (War Is Over)".

Sadistiskais videomateriāls izpelnījās starptautisku sašutumu, un dzīvnieku tiesību aktīvisti visā pasaulē uzsāka vainīgā meklēšanu.

Iepriekš izskanēja aizdomas, ka kaķēnu nogalināšana varētu būt notikusi Latvijā un ka vainīgais ir Latvijas valstspiederīgais.

Dzīvnieku aizsardzības organizācija "Rescue Ink" par kaķēnu slepkavas atrašanu bija izsludinājusi 5000 ASV dolāru lielu atlīdzību.

Vainīgais pieteicies pats, "Facebook" izveidotajai dzīvnieku aktīvistu grupai aizsūtot savas koordinātes.

Sadistiskais kaķēnu slepkava izrādījies Kanādā dzīvojošs 25 gadus vecs krievu izcelsmes jaunietis vārdā Aleksandrs Romanovs, kurš Rietumu pasaulē pazīstams kā biseksuālas orientācijas pornoaktieris Luka Magnota.

Puisis slavu iemantojis ar savām romantiskajām attiecībām ar Karlu Homolku, kas savukārt starptautiski pazīstama kluva pagājušā gadsimta deviņdesmitajos gados, kopā ar savu vīru Polu Bernardo Kanādā pastrādājot virkni izvarošanu un sadistisku slepkavību. Homolka no cietuma izlaista 2005.gadā.

Pēc neoficiālas informācijas, Romanovs pašlaik varētu atrasties Losandželosā. Viņu meklē Kanādas un ASV policija, lai izvirzītu apsūdzības par nežēlīgu izturēšanos pret dzīvniekiem.

Komentāri (12)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu