Joko Ono: Bītlu remāsterētie albumi skan labāk nekā jebkad

LETA
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Reuters/Scanpix
Džona Lenona atraitne Joko Ono atzinusi, ka grupas «The Beatles» remāsterētais katalogs, kas tika izdots 9.septembrī, liek leģendārā Liverpūles četrinieka mūzikai skanēt labāk nekā jebkad.

Kad interneta mūzikas žurnāls «Nme.com» jautājis Ono, kurš Bītlu albums no digitālās uzlabošanas ieguvis visvairāk, avangarda māksliniece atzina, ka nespēj izvēlēties kādu vienu, un atbildējusi - «visi».

Viņa piebilda, ka, viņasprāt, grupas pēdējie albumi faniem varētu šķist visinteresantākie. «Ne tik daudz paši pirmie (albumi), jo tie skan gandrīz tāpat kā iepriekš. Taču vēlākie albumi neskan tik skaidri un skaļi, kā tagad esam pieraduši, tāpēc remāsterēšana tiem patiešām nākusi par labu.«

Jaunajā remāsterētajā mūzikas kolekcijā ietilpst 12 «The Beatles» studijas albumi un ieraksts «Magical Mystery Tour», kā arī dziesmu izlases «Past Masters Vol. I and II».

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu