Festivāls «Bildes 2009» turpināsies 8. oktobrī Kongresu namā

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Publicitātes foto

Mūzikas un mākslas festivāls «Bildes 2009» pēc nedēļas pārtraukuma ceturtdien, 8. oktobrī, ar 20 jauno grupu un «Bilžu» veterānu uzstāšanos turpināsies Rīgas Kongresu namā. Piektdien, 9. oktobrī, notiks «Bildēs» sevi jau pieteikušo un ne tik jauno grupu koncerts, sestdien, 10. oktobrī, skanēs tradicionālais koncerts bērniem un «Bilžu» veterānu koncerts.

www.bildes.lv

Ne tik jauno grupu koncertā uzstāsies «The Briefing», «Camillas», «Crowd», «Daylight», «Ēnas», «Dziļā nemaņā», «Gaujarts», «Hospitāļu iela», «Lietotas mēbeles no Holandes», «Logo», «M.ART.A», «PeR», «Resnie putni», «Edijs Šnipke», «Sirius», «Triānas parks», «Tumors», «Wild», «Tā Tā Tā» un «2tie». Programmu vadīs Pēteris Riekstiņš.

Bērnu koncertā piedalīsies «Dzeguzīte», «Podziņas», «Jūras akmentiņi», «Rīgas akmentiņi» un Līva Bondare, «Tu un es», Agita Kaužēna, «Knīpas un knauķi», «Jaunās zvaigznes» un Ilze Laila Purmaliete, «Vējā», «Tev un man», «Top Top Company» un Māris Pūris. Koncertu vadīs Māra Ulme un Edvards Vārdaunis.

Festivālu «Bildes 2009» noslēgs «Bilžu» veterānu koncerts, kurā uz skatuves kāps «Dzelzs vilks», Amber, Aivars Hermanis un Raimonds Macats, Zane Dombrovska un brāļi Petrauski, «Dzidriņas megasistēma», Raimonds Eizenšmits & Co, «Hot Acoustic & D11», «Hot Road», «Keksi» & Aļģirds Šuminsks, Arnis Miltiņš & Co, «Mitrokhin’s Master Band», «Otra puse», «Putnu balle», Olga Rajecka, un Aivars Gudrais, «Trīs tenori», Ufo un Varis Vētra. Koncertu vadīs Roberts Gobziņš.

Paralēli koncertiem Kongresu namā no 8. līdz 10. oktobrim notiks tradicionālā «Bilžu» izstāde «Ergorapido un lidojošie paklāji», kas no 13. oktobra līdz 13. novembrim būs apskatāma mēbeļu un interjera centrā «Spice».

www.bilesuparadize.lv

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu