Valsts prezidents: uzņēmējiem pilnīgi vienalga, kas vada VID

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: R. Oliņš/»Apollo»

Valsts prezidents Valdis Zatlers piekrīt uzņēmēju nostājai: ja nodokļi tiek veiksmīgi iekasēti, nav nekādas nozīmes, kas ir pie vadības stūres Valsts ieņēmumu dienestā (VID). Tā Zatlers atzina LNT raidījumā «900 sekundes».

Valsts prezidents par finanšu ministra Einara Repšes (JL) un VID vadītāja Dzintara Jakāna konfliktu izteicās izvairīgi, vien norādot, ka par personāliju jautājumu dienestā jau iepriekš bijušas diskusijas.

«Man vēl nesen bija iespēja analizēt, kā tiek pildīti nodokļi. Ja tas notika daudzmaz, kā plānots, tad paralēli bija šis personāliju jautājums. Tagad tas izvirzīts priekšplānā,» sacīja prezidents.

Zatlers piekrīt laikrakstā «Dienas Bizness» pirmdien izlasītajai replikai, ka uzņēmējiem ir vienalga, kādas personas strādā VID. «Galvenais, lai VID ir pretimnākošs. Uzņēmējiem ir taisnība, jo tie pilda valsts kasi,» — tā Zatlers.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Aktuālākās ziņas
Nepalaid garām
Uz augšu