Šķēle pirms kongresa tiksies ar TP novadu līderiem

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Ieva Čīka/LETA

Gatavojoties novembra beigās plānotajam Tautas partijas (TP) kongresam, partijas valdes izvirzītais kandidāts uz partijas priekšsēdētāja amatu Andris Šķēle tuvākās nedēļas laikā iecerējis tikties ar partijas līderiem reģionos, TP Jaunatnes organizāciju, nodaļu vadītājiem un Saeimas frakcijas deputātiem.

Partijas pārstāve Sarmīte Kolāte pavēstīja, ka ar Kurzemes un Zemgales nodaļas pārstāvjiem Šķēle kopā ar reģionālās attīstības un pašvaldību lietu ministru Edgaru Zalānu tiksies 5. novembrī Kuldīgā, bet ar Latgales un Vidzemes nodaļas līderiem — 6. novembrī Madonā. Abās dienās atvēlēts arī laiks sarunai ar reģionālo mediju pārstāvjiem. 

6. novembrī paredzēta Šķēles tikšanās ar TP Jaunatnes organizācijas biedriem.

Pirmdien, 9. novembrī, Šķēle piedalīsies TP paplašinātajā valdes sēdē, kuru pārstāvēs arī TP reģionālo nodaļu vadītāji. Savukārt 11. novembrī Šķēle piedalīsies TP Saeimas frakcijas sēdē.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Aktuālākās ziņas
Nepalaid garām
Uz augšu