Šķēle neredz šķēršļus kandidēšanai premjera amatam

LETA
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Ieva Čīka/LETA

Tautas partijas dibinātājs Andris Šķēle neredz šķēršļus kandidēšanai premjera amatam, pirmdien pēc Tautas partijas paplašinātās valdes sēdes žurnālistiem atzina Šķēle.

Atbildot uz jautājumu, vai «Jūrmalgeita» un digitālās televīzijas lieta nemet ēnu, kas varētu kavēt viņa pilnvērtīgu darbošanos šajā amatā, Šķēle pauda viedokli, ka notikušais bijis politiski iniciēts, ņemot vērā, ka septiņu gadu laikā pret viņu nav savākti nekādi pierādījumi.

Šķēle arī norādīja, ka viņš netaisās pamest savu darbu pēc tam, kad tiks ievēlēts par partijas priekšsēdētāju, jo tam neesot nekāda pamata.

Politiķis norādīja, ka viņš nodarbojas ar konsultāciju sniegšanu uzņēmējdarbībā un vadībā un viņam uzņēmumā neesot pat paraksta tiesību. Viņš arī neplāno atstāt amatu, jo konsultāciju sniegšana uzņēmējiem viņam ļauj redzēt, kādi ir patiesie apstākļi, kādos nākas strādāt uzņēmējiem.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Aktuālākās ziņas
Nepalaid garām
Uz augšu