Vairākums sieviešu diētu sāk 10. novembrī

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: «Reuters»/«Scanpix»

Lielbritānijā veiktās aptaujas rezultāti liecina, ka lielākā daļa sieviešu sāk Ziemassvētku diētu tieši 10. novembrī, ziņo «[s:28953]

No aptaujas datiem izriet, ka 58% sieviešu parasti sāk diētu, lai izskatītos labāk Ziemassvētku korporatīvajā pasākumā. 71% sieviešu dod priekšroku veselīgai un sabalansētai diētai, ceturtdaļa aptaujāto sieviešu vienkārši atsakās no ēšanas, taču 4% sieviešu neēd brokastis.

Ziemassvētku diētas laikā sievietes vidēji vēlas notievēt par 4,5 kilogramiem. Daļai sieviešu kā stimuls ir iepriekš iegādāts tērps, kurš ir divus izmērus mazāks. Tomēr dažas sievietes atzinās, ka svētku priekšvakarā steigā jāpērk jauns tērps, jo notievēt līdz vēlamajam izmēram nav izdevies.

21% sieviešu, kuras ietur pirmssvētku diētas, atzīst, ka Ziemassvētku brīvdienu laikā viņas atkal pieņemas svarā. Gandrīz 17% aptaujāto atzīmēja, ka pirms jaunā gada sagaidīšanas atgriežas tie kilogrami, kuri bija nomesti diētas laikā.

62% sieviešu sāk ieturēt diētu, lai justos pārliecinātākas, taču 56% sieviešu uzskata, ka Ziemassvētki vienkārši ir labs iemesls diētai. Tostarp katra desmitā dāma maina savus ēšanas paradumus, lai kādam iepatiktos Ziemassvētku ballītē.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp

Tēmas

Aktuālākās ziņas
Nepalaid garām
Uz augšu