Eva Longorija atklāti par seksuālo dzīvi

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: AP/«Scanpix»

Eva Longorija kādā intervijā kļuvusi ļoti atklāta par savu seksuālo dzīvi un pastāstījusi, kā viņai šajā jomā veicas ar savu vīru. Viņa vaino seriālu «Bīstamās mājsaimnieces» savas intīmās dzīves krahā, vēsta «[s:29284]».

«Es strādāju trīs četras dienas nedēļā, tad lidoju uz Teksasu, lai pavadītu garās brīvdienas ar Toniju (vīru basketbolistu Toniju Pārkeru). Tāpēc sekss mums iespējams tikai brīvdienās,» stāsta Longorija.

Laiku mīlas dzīvei laupa arī Evas privātā producentu kompānija un aktrisei piederošais Holivudas restorāns «Beso», kas pasniedz meksikāņu ēdienus.

«Es nevaru mierīgi nosēdēt — man visu laiku kaut kas jādara. Producentu kompānija izveidojusi trīs TV šovus, un pašlaik mēs strādājam ar diviem filmu projektiem. Vēl mēs ar Toniju ceļam māju Sanantonio, arī tas aizņem daudz laika. Par laimi, esmu mantojusi savas mammas «daudz uzdevumu» gēnu, tomēr vienmēr jānosaka prioritātes,» atzīst populārā seriāla zvaigzne.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu