Šķēle partijai strauju popularitātes kāpumu neatnes

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Ieva Čīka/LETA

Tautas partijas dibinātāja Andra Šķēles paziņojums par atgriešanos partijas vadībā nav atstājis pozitīvu iespaidu uz tās popularitāti, liecina «Latvijas faktu» novembrī veiktā aptauja.

Par Tautas partiju gatavi balsot 2,7% aptaujāto, piektdien ziņo laikraksts «Diena».

«Latvijas faktu» vadītājs Aigars Freimanis pieļauj: tas ir tāpēc, ka Šķēle publiski pirmo reizi uzstājās tikai kongresā pagājušās nedēļas nogalē, kurā teikto uzrunu šīs aptaujas dalībnieki vēl nebija redzējuši.

Reitingu līderis joprojām ir «Saskaņas centrs», ko novembrī atbalsta nedaudz mazāk aptaujāto nekā oktobrī. Attiecīgi mazliet palielinājusies otras kreisās partijas — «Par cilvēka tiesībām vienotā Latvijā» — popularitāte.

Arī citu partiju popularitātē aptauja neuzrāda lielas izmaiņas. Tajā otrā ir Zaļo un zemnieku savienība, bet trešais — «Jaunais laiks». Abas partijas vēlēšanās pārvarētu 5% barjeru.

Satraucoši, ka gandrīz 28% nav izdarījuši savu izvēli, bet vēl 23% nepiedalītos vēlēšanās, kas kopā ir vairāk nekā puse.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Aktuālākās ziņas
Nepalaid garām
Uz augšu