«Lattelecom» uzņēmējiem samazina maksu par internetu

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Evija Trifanova/LETA

Izprotot sarežģīto ekonomisko situāciju, telekomunikāciju uzņēmums «Lattelecom» turpmāk visiem mazā un vidējā biznesa segmenta klientiem «Uzņēmēja internetu» piedāvās ar 30% atlaidi, kā arī nepiemēros līgumsodu visiem tiem klientiem, kuri nonākuši grūtībās un kavējas ar rēķinu apmaksu, ja par sniegtajiem pakalpojumiem norēķināsies līdz šā gada beigām.

Par to portālu «Apollo» informēja uzņēmumā.

«Jebkuras sadarbības pamats ir uzticība, un, lai sasniegtu biznesa mērķus, būtisks ir sadarbības partneru atbalsts. Tāpēc mums ir patiess prieks, ka varam atbalstīt Latvijas uzņēmējdarbības mugurkaulu — mazos un vidējos uzņēmumus — laikā, kad tas ir visvairāk nepieciešams,» izstrādāto piedāvājumu pamato «Lattelecom» komercdirektore Kerli Gabriloviča.

Pieslēdzot «Lattelecom» pakalpojumu «Uzņēmēja internets» līdz 2009. gada beigām, mēneša maksa visu 2010. gadu būs tikai 9,29 lati. Pieslēguma pamatā ir modernā DSL tehnoloģija un tālruņa līnija, kas ļauj izmantot augstas kvalitātes platjoslas interneta pieslēgumu, netraucējot tālruņa darbību.

Savukārt tiem klientiem, kuri līdz šim ir dažādu apsvērumu dēļ kavējuši norēķina veikšanu par internetu un citiem «Lattelecom» sniegtajiem pakalpojumiem, apmaksājot tos no 8. decembra līdz 31. decembrim, «Lattelecom» nepiemēros sodanaudu par šiem rēķiniem.

klients@klients.lv

Uzņēmums informē, ka pakalpojums pieejams ar bezmaksas ierīkošanu un bez ilgtermiņa līgumsaistībām. Pakalpojums pieejams vietās, kur ir tehniskas iespējas.


KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp

Tēmas

Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu