Markus Riva gatavs pārmaiņām

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Publicitātes foto.

Ar koncertu klubā «Crystal» 12.februārī Markus Riva prezentēs sava otrā studijas albuma «Songs from NYC» materiālu un pirmo singlu «Love To You», kas no 15. februāra tiks nodota Latvijas radio stacijām. Dziesmas autors un producents ir Markus Riva.

Pasākuma laikā klausītāji tiks iepazīstināti ar jauno mūziķa skanējumu, kas krasi atšķiras no iepriekš dzirdētās daiļrades. Prezentācijas viesiem ekskluzīvi tiks pirmatskaņotas arī citas topošā albuma dziesmas, kurš solās būt personiskāks, dziļāks un intīmāks.

Dziesmas komponētas aizvadītā gada vasarā, mūziķim uzturoties Ņujorkā, Amerikā, un kopējais albuma skanējums būs papildināts ar interesantiem skaņu risinājumiem.

Koncertā varēs dzirdēt arī mīlas dziesmas, piedalīsies īpašie viesi Kristīne Grundmane, «Triānas Parks», «Most Wanted Crew», Jānis Strapcāns, Arturas Burke, Kristaps Ērglis un Kaspars Pļavnieks. Pasākuma laikā būs iespēja tikt pie jaunā singla un remiksiem, kurus veidojuši visā pasaulē atzīti dīdžeji.

Dziesmas oriģinālversija, remikss un latviskā versija no 15. februāra būs pieejama lejupielādei portālā «Platforma.lv». Ar ielūgumu pasākumā ieeja bez maksas, bez ielūguma 5 lati.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu