<i>Ella</i>: Nedejoju TIK slikti, lai nopelnītu TĀDU pazemojumu

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: «F64 Photo Agency»

Pēc pirmās šova «Dejo ar zvaigzni» pārraides skatītājos radās plašas diskusijas par žūrijas vērtējumu un izteiktajām piezīmēm. Skatītāji sadalījās 2 frontēs - vieni atbalstīja stingrāku vērtējumu, nevis tikai saldu komplimentu bārstīšanu un desmitnieku likšanu, citi bija šokēti par skarbo kritiku un dejotāju «apvainošanu».

Visvairāk kritikas 14. februāra vakarā saņēma dziedātāja Elīna Fūrmane, kas dejo pāri ar Righardu Mailīti. Iespējams, tieši viņas mēģinājumi iebilst žūrijai un asie atbildes teikumi izraisīja konfliktu vēl asāku un dziļāku.

mājaslapā

«Mīļie skatītāji!

Pēdējās dienās es izjūtu Jūsu atbalstu vairāk kā jebkad agrāk. Es nebiju domājusi, ka cilvēki tik ļoti jutīs līdzi un atbalstīs mūs. «Draugiem.lv» nāk vēstuļu jūra, kura sevī nes vairāk pozitīvisma kā visi iepriekšējie manas darbības gadi Latvijas šovbiznesā kopumā.

Paldies Jums, ka Jūs esiet! Paldies, ka neļaujiet sašļukt, paldies, ka jūtiet mums līdzi!

Būšu atklāta, esmu diezgan satriekta par to, kas notika šova pirmajā pārraidē, jo raidījuma aura jau no pirmās reizes ir pataisīta negatīva.

Tā vien liekas, ka šis vairs nav pozitīvo emociju šovs, bet negatīvo žūrijas izvirdumu šovs. Un es nezinu, vai to maz varēs mainīt…

Es uz šo šovu nācu gūt jaukas sajūtas, iemācīties dejot un uzvarētu savu nespēju, jā atzīšu pat kompleksu to darīt.

Un uzskatu, ka ņemot vērā to, ka es nekad vēl līdz šim neesmu dejojusi šāda veida dejas, nedomāju, ka to izdarīju TIK slikti un biju pelnījusi TĀDU pazemojumu.

Tas, ka es žūrijai atbildēju bez asarām acīs vēl nenozīmē, ka man nesāpēja. Man sāpēja un kā vēl, bet es esmu pieradusi turēties līdz pēdējam un tik ātri nenolaist rokas, tāpēc mēs cīnīsimies!

Mēs turēsimies!»

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu