Reģionu glābējsilītēm ziedojumu kontā saziedoti vien 10 lati

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Lita Krone/LETA

Glābējsilīšu izveides Latvijas reģionos atbalstam ziedojumu kontā saziedoti vien apmēram 10 lati. Par to, cik naudas saziedots ziedojumu kastītēs, skaidrība būs martā, kad tās tiks nogādātas bankā un saziedotā nauda būs ieskaitīta ziedojumu kontā.

To portālam «Apollo» pastāstīja «Divi gani» pārstāve Edīte Kaņepāja-Vanaga.

Viņa norādīja, ka patlaban notiekot arī sarunas ar lieliem uzņēmumiem par iespējamo atbalstu glābējsilīšu izveidei Latvijas reģionos.

Kaņepāja-Vanaga sacīja, ka lielākoties glābējsilīšu izveidei reģionos ziedo tie cilvēki, kuri paši ir visnotaļ sarežģītā situācijā. «Ļoti daudz [šo projektu] atbalsta tie, kuri paši nav turīgi. Ziedojumu kontā ieskaitīta, piemēram, šāda summa — 2,30 lati,» norādīja Kaņepāja-Vanaga.

Pēc viņas teiktā, piemēram, Čehijā, kur ir vairāk nekā 20 vietas bērna dzīvībai, un kopumā plānots uzstādīt 70 «Baby Box», viens no galvenajiem šī projekta atbalstītājiem ir viena no vadošajām Čehijas bankām.

Aicinām ziedot visus, kuri nav vienaldzīgi un vēlas izglābt kaut viena mazuļa dzīvību!

Ziedojuma konts:

Latvijas Bērnu fonds
Reģ. Nr.: 40008018725
Konta Nr.:LV42UNLA0002000707402
Banka: A/S «SEB Banka»
Maksājuma mērķis: Baby Box


KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Aktuālākās ziņas
Nepalaid garām
Uz augšu