Aicina iegūt Eiropas līmeņa apliecinājumu savām IKT prasmēm

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: LIKTA

E-Prasmju nedēļas laikā Latvijas Informācijas un komunikācijas tehnoloģijas asociācija
(LIKTA) aicina Latvijas iedzīvotājus iegūt apliecinājumu savām IKT prasmēm, piesakoties Eiropas datorprasmes sertifikāta (ECDL) un e-Citizen testiem.

Tikai no 1. līdz 5. martam ECDL sertifikācijai var pieteikties ar īpaši izdevīgiem nosacījumiem akcijas «Viss par 10» ietvaros, informē LIKTA.

Saasinoties konkurencei Latvijas darba tirgū, arī pie mums arvien lielāku nozīmi iegūst zināšanu formāls, tai skaitā IKT prasmju, apliecinājums.

ECDL ir starptautiski atzītā lielākā datorprasmju sertificēšanas programma pasaulē, kas apliecina noteiktu zināšanu kopumu un tiek izmantota visās Eiropas Savienības valstīs. Šobrīd ECDL programma ir izplatīta vairāk nekā 148 pasaules valstīs un jau vairāk kā 9 miljoni cilvēku ir saņēmuši Eiropas datorprasmes sertifikātu, kas dod priekšrocības darba tirgū visā Eiropā. 

Visaptverošs Eiropas datorprasmes sertifikāta programmas mērķis ir uzlabot zināšanu līmeni par informācijas tehnoloģijām, paaugstināt prasmi personālo datoru lietošanā un biežāk  sastopamo datoru lietotņu izmantošanā kā Eiropā, tā visā pasaulē. ECDL apmācības un sertifikāciju Latvijā nodrošina Latvijas Informācijas un komunikācijas tehnoloģijas asociācija (LIKTA).

www.ecdl.lv

1. Ikvienam skolēnam, kas sekmīgi nokārtojis  2008./2009., 2007./2008. un 2006./2007. mācību gada valsts ieskaiti informātikā, ir iespēja iegūt Eiropas datorprasmes starta (ECDL Start) sertifikātu bez papildu eksāmenu kārtošanas, iegādājoties ECDL eksaminācijas karti par 10 latiem ieskaitot PVN.

2. Ikvienam Latvijas iedzīvotājam ir iespēja  iegādāties ECDL karti par 10 latiem (parastā cena – 16,5 lati), lai jebkurā laikā un pēc dzīves vietas tuvākā ECDL testēšanas centrā nokārtotu eksāmenus un saņemtu ECDL sertifikātu.

3. Tikai e-prasmju nedēļas laikā ir iespēja iegādāties e-Citizen sertifikācijas karti kopā ar maksu par eksāmenu par 10 latiem (parastā cena –  12 lati + eksāmena cena),  un nokārtojot eksāmenu saņemt e-Citizen sertifikātu.

Aicinām nenokavēt un pieteikties ECDL sertifikācijai e-Prasmju nedēļas laikā no 1. līdz 5. martam jebkurā no ECDL testēšanas centriem.

http://www.ecdl.lv/uploads//AKCIJA%20-%20viss%20par%2010-v2.doc

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu