Uz «O!Kartes Akadēmijas» svītras sēdīsies <i>Lea</i> un Samanta

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Publicitātes foto.

Piektajā «O!Kartes Akadēmijas» koncertā, par labāko tika atzīta – Evija Sloka. Šajā koncertā dalībnieki izpildīja skatītāju izvēles dziesmas, jaunieši dziedāja gan pasaules lielākos hītus, gan ikvienam latvietim zināmas dziesmas.

Koncerts bija ļoti krāšņs. Pamatīgi visus uzkurināja Nikolajs, azartiski izpildot Džo Kokera opulārp hītu «You can leave your hat on», meitenes zālē pēc šī priekšnesuma vēl ilgi no sajūsmas spiedza. Gandrīz tikpat lielas ovācijas saņēma arī Ivars, kurš ļoti kvēli un seksuālas enerģijas pārpildīti, izpildīja grupas «Kings of leon» lielāko hītu «Sex is on fire».

Kamēr puiši vairāk pievērsās seksa tēmai, meitenes dziedāja par mīlestību un tā arī izrādījās lielākā veiksmes atslēga. Evija, izpildot A.Legzdiņš un A.Birkena dziesmu «Mūsu mīlestība», ne tikai sevi pārliecinoši parādīja uz skatuves, bet arī ieguva lielāko žūrijas un skatītāju atzinību, kļūstot par piektā koncerta labāko. Šī Evijai ir jau trešā uzvara «O!Kartes Akadēmijas» koncertos.

Vismazāko skatītāju atbalstu ieguva Lea un Samanta, kas nozīmē, ka abas meitenes sēdīsies uz izbalsošanas svītras un sacentīsies par iespēju turpināt mācības «O!Kartes Akademijā».

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu