Liene Šomases piedāvā «Mierinājumu»

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Publicitātes foto.

Tiek piedāvāts pavisam jauns muzikāls skaņdarbs ar nosaukumu [s:32424], kuru izpilda populārā latviešu dziedātāja Liene Šomase.

Dziedātāja L. Šomase: «Šī ir viena no tām dziesmām, kuru ar vienu reizi noklausīties nepietiek. Vairākas reizes klausoties šo dziesmu, ES atklāju kaut ko jaunu. Dziesma ir tieši domāta tiem cilvēkiem, kuriem vajag mazliet padomāt un pārdomāt savu dzīves skrējienu, jo īstenībā mēs paši sev veltam pārāk maz laika. Dziļi sirdī mēs zinām, ka Mīlestība un Cerība pastāv vienmēr».

Projektu uzsāka Silvestrs Zemgals, kurš ir arī dziesmas mūzikas autors. S.Zemgals par dziesmas rašanos un tapšanas gaitu ir visnotaļ lakonisks: «Liriskais skaņdarbs tapa aptuveni gada laikā, jo gribējās radīt ko nebijušu un atšķirīgu. Ļoti ceru, ka klausītājiem patiks un vismaz daļu no tiem uzrunās arī personiski».

«Ļoti interesanta mūzika, tāpēc ar tekstu nedrīkstēju atpalikt. Vārdi tika rakstīti jau gatavai mūzikai, un šķiet, ka izdevās saglabāt to dinamiku un attīstību kā to no paša sākuma bija iedomājies mūzikas autors. Lai arī liriska, dziesma nebūt nav jāuztver kā bēdīga, jo beidzas taču uz pozitīvas nots un derēs arī pavasarim,» ar vieglu ironiju piebilst teksta autors Ritvars Jēgers.

Šīs dziesmas ierakstā piedalījās- Andrejs Meļņikovs (ģitāra), Artūrs Gailis (solo ģitāra, alts), Jānis Pauls (čells), Kristīne Karole (back vocal). Dziesma tik ierakstīta komponista Borisa Rezņika studijā «Studio 55».

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu