«O! kartes Akadēmijā» studentu dumpis beidzies

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: ekrānuzņēmums

Otrdienas vakarā, 6. aprīlī,  četri nesodītie studenti - Anna, Nikolajs, Ivars un Saipo pieņēma lēmumu beigt protestu un šodien piedalīties nodarbībās, vēsta informācija «O! kartes Akadēmijas» mājaslapā.

Pēc svētdienas koncerta, kad dalībnieki atgriezās šova telpās, jaunieši sarīkoja ballīti. Studenti smēķēja dušā, lietoja telpās slepus ienestu alkoholu un uzdzīvoja līdz rīta gaismai.

Mareks, Samanta, Evija un Mārtiņš tika pieķerti smēķējam dušā un paar to saņēma sodu – līdz ceturtdienai visa četrotne nevarēs apmeklēt nodarbības. Tas studentus ļoti nokaitināja un pārējie, solidarizējoties ar saviem kolēģiem, arī nolēma nepiedalīties nodarbībās.

Otrdien «atbalsta grupa» izdomāja jaunu protesta formu – līdz brīdim, kamēr visiem atļaus piedalīties nodarbības, jaunieši solījās staigāt melnās drēbēs. Rīta pusē Nikolajs ar lielu kurnēšanu pievienojās «melnajam protestam», paturot kājās zaļas kedas. Pēcpusdienā viņš melno tērpu nomainīja pret ierastajiem zilajiem džinsiem un pelēko džemperi. Vienošanās pārkāpšanu Nikolajs skaidroja, paziņojot, ka viņa nepatīk staigāt melnā.

Tomēr, pēc pāris stundām viņam pievienojās arī pārējie dalībnieki un nolēma neturpināt  protesta akciju «Viens par visiem – visi par vienu». Šodien Anna, Ivars, Nikolajs un Saipo piedalīsies nodarbībās.

Tikmēr četri grēkāži – Mareks, Mārtiņš, Samanta un Evija līdz ceturtdienai turpinās izciest pirmdienas rītā saņemto sodu par svētdienas nakts uzdzīvi.

Visvairāk notikušo uzdzīvi nožēlo Evija. «Atzīstu, ka esmu izdarījusi kļūdu un tagad es izciešu savu sodu. Nezinu kā rīkoties šādā situācijā, es tiešām nezinu. Es varu apzvērēt, ka neko sliktu nedarīšu,» solīja Evija.

Viens no argumentiem kāpēc jaunieši svētdienas naktī slepus lietoja alkoholu un smēķēja telpās – viņiem pietrūkst izklaides un viņi jūtas noguruši ( kaut arī pagājušās nedēļas trešdienā tika svinēta Samantas dzimšanas dienas ballīte, piektdien Evija, Mareks un Nikolajs ar Andri Ērgli devās uz ballīti klubā «Četri Balti krekli», kur satika arī savus draugus, sestdien Nikolajs ar Annu bija devušies uz «Aerodiumu» un svētdienas vakarā jaunieši satika savus vecākus).

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu