Premjers jau rīt sāks konsultācijas par ministru kandidātiem

LETA
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Apollo, R.Oliņš

Ministru prezidents Valdis Dombrovskis (JL) jau rīt, 13.aprīlī, sāks konsultācijas par iespējamiem ministru amata kandidātiem, aģentūrai LETA sacīja premjera preses sekretāre Līga Krapāne.

Sarunas Dombrovskis sāks ar saviem politiskajiem partneriem apvienībā «Vienotība», kā arī pārējiem valdības koalīcijas partneriem, proti, Zaļo un zemnieku savienību un apvienību «Tēvzemei un Brīvībai»/LNNK.

Saspringtās premjera darba kārtības dēļ pagaidām vēl nav zināms, cikos sarunas varētu notikt. Iespējams, tās varētu sākties rīt vakarpusē.

LPP/LC lēmums neiesaistīties valdībā Dombrovski nepārsteidz, jo šis bijis viens no iespējamiem variantiem, ko varēja sagaidīt pēc šīsdienas tikšanās.

Dombrovskis arī uzsver, ka šāds LPP/LC lēmums valdības darbu neietekmē un tā turpinās strādāt. Kā sekmīgu piemēru Ministru kabineta darbam viņš minēja līdzšinējās nedēļas, kuras valdība nostrādāja kā mazākuma valdība, šajā laikā nodrošinot visu svarīgo lēmumu pieņemšanu.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Aktuālākās ziņas
Nepalaid garām
Uz augšu