Riekstiņš par palikšanu amatā: kalendārā aplīšus nevelku

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Apollo, R.Oliņš

Lai gan ārlietu ministrs Māris Riekstiņš (TP) iepriekš iesniedzis demisijas rakstu premjeram Valdim Dombrovskim (JL), viņš nepasaka skaidru «nē» palikšanai amatā. Viņš patlaban fokusējas tikai uz darbu un nedomā par to, kurā dienā beigs pildīt ministra pienākumus.

Riekstiņš Latvijas Radio sacīja, ka premjeram pēc iespējas ātrāk ir jātiek skaidrībā par Ministru kabineta sastāvu, vienlaikus apliecinot, ka viņš ir gatavs strādāt, līdz jauna ministra atrašanai.

«Jautājums [par ārlietu ministru] ir premjera kompetencē. Esmu gatavs darbu veikt līdz atrod jaunu ministru. Nav nekādas papildus ziņas no premjera,» radio sacīja ministrs.

Lai cik spītīgi jautātājs vēlējās iegūt skaidru atbildi par palikšanu amatā, ministrs bija sev raksturīgi diplomātisks. «Man ir grūti iedomāties kombināciju, ka cilvēks, kas ir opozīcijā, var strādāt [valdībā līdz vēlēšanām]. Kalendārā nezīmēju aplīšus, cik ilgi palikšu amatā, fokusējos uz darbu,» – tā Riekstiņš.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Aktuālākās ziņas
Nepalaid garām
Uz augšu