Vulkāns rada ideju par jaunu uzziņu dienesta 1188 pakalpojumu

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Ieva Čīka/LETA

Kopš Īslandes vulkāns Eijafjallajekulla paralizēja gaisa satiksmi visā Eiropā, tai skaitā arī Latvijā, Uzziņu dienests 1188 reģistrējis vairāk kā 200 pieteikumus, kur cilvēki aicināja un arī atsaucās palīdzēt nokļūt galamērķī tiem, kas atcelto avioreisu dēļ bija iesprostoti lidostā Rīga.

Apkopotā statistika liecina, ka lielākā daļa - 90% pieteikumi bija virzienā no Latvijas uz kādu citu Eiropas valsti, savukārt 10% - virzienā uz Latviju. Populārākie braucienu galamērķi bija Lietuva, Igaunija, Polija, Lielbritānija un Vācija, portālam «Apollo» pavēstīja «Lattelecom» pārstāve Līga Bite.

«Esam gandarīti, ka izmantojot Uzziņu dienesta 1188 kompetenci, varējām nekavējoties reaģēt uz šo ārkārtas situāciju un piedāvāt ērtu risinājumu visiem tiem, kam vulkāna radītais putekļu mākonis bija ieviesi korekcija ceļojumu grafikā. Domāju, ka arī turpmāk 1188 varētu piedāvāt uzziņas par šādām alternatīvām ceļošanas iespējām,» atklāj «Lattelecom BPO» izpilddirektore Ilze Zoltnere.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu