«O!Kartes Akadēmijas» Nikolajs piedāvā dziesmu «Dievs tevi mīl»

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Publicitātes foto.

Neapšaubāmi viens no LNT TV šova «O!Kartes Akadēmija» spējīgākajiem un potenciālākajiem jaunajiem dziedātājiem, policists Nikolajs Puzikovs piedāvā savu pirmo solo dziesmu [s:32949], kas tapusi sadarbībā ar producentu Artūru Palkeviču.

Dziesma jau paspējusi dažu dienu laikā ierindoties starp pieprasītākajiem Mp3 portālā Doremi.lv, kur nu jau atrodamas visu studentu jaunākie solo ieraksti. Dziesmas autori ir Artūrs Palkevičs un Guntars Račs.

Sākotnēji bija plānots, ka šī dziesma tiks ierakstīta duetā vai pat trio ar vēl kādiem šova kolēģiem, taču ierakstu studijā Nikolajs izrādījās tik labs, ka producenti nolēma šo dziesmu atstāt viņam vienam un arī pats Nikolajs par to bija ļoti priecīgs.

Nikolajs: «Sākumā man šī dziesma šķita mazliet par saldu, taču kad tika iespēlētas ģitāras un pabeigts aranžējums es biju patīkami pārsteigts par rezultātu. Man patiešām pašam tā dziesma ļoti patīk.»

Nikolajs bērnībā vēlējās iet tēva pēdās un kļūt par policistu. Šobrīd, kā pats saka, ir ļoti tuvu savam mērķim. Lielākais puiša sapnis ir pašam sava ģimene. Smaidīgs, mērķtiecīgs un izpalīdzīgs puisis, kurš sevi uzskata par veiksminieku, jo dzīvo Latvijā. Ja pēkšņi tiktu pie lielas naudas, nopirktu mammai kažoku. Nikolajam patīk džezs un rokenrols, bet mīļākais mūzikas instruments ir mutes harmonikas.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu