<i>Gacho</i> maina skanējumu un atklāj singla piedziedājumu

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Publicitātes foto.

Izpildītājs Gacho, paziņojis, ka ar savu nākamo singlu ir izmainījis savu iepriekš ierasto skanējumu, kas vairāk bija tīkams hip hopa piekritēju vidū.

«Ilgais darbs pie singla gluži dabiski noveda mūs pie šāda soļa. Dziesma tika kādas 7 reizes pārrakstīta gan tekstuāli, gan arī dziesmas muzikālais noformējums tikai sākotnēji jau atlasīts no padsmit variantiem, plus vēl n-tās reizes mainīta gan melodija, gan piedziedājuma, gan ritma daļas. Turklāt tīri konceptuāli jau pašos pamatos, nevis vienkārši miksējot. Galarezultātā ieguvām to rezultātu, uz kuru tiecāmies jau pāris gadus, bet iepriekš tas vēl netika sasniegts, jo aprobežojāmies tikai ar hip hopa ierasto skanējumu un struktūru.» – tā pats Gacho. «Es šo žanru drīzāk nosauktu kaut kādā jaunā vārdā, jo Latvijas mūzikas skatuvei šīs būs jaunas skaņas. To varētu nosaukt teiksim par elektrohipu.»

Darbs pie singla teju jau ir pabeigts. Lai būtu aptuvena nojausma par dziesmas skanējumu, Gacho atklāj gaidāmā singla piedziedājuma nošu pierakstu, un sola, ka singls drīz sasniegs klausītāju ausis.

Lai arī Gacho pagājušā gada nogalē izdeva albumu «Gatis Irbe», kurā bija 19 jaunas kompozīcijas, singls būs pilnīgi svaiga un iepriekš nedzirdēta kompozīcija.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp

Tēmas

Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu