<i>Gacho</i> piedāvā jaunu singlu. Noklausies!

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Mikus Fomins

Gacho nodod klausītāju vērtējumam pilnīgi jaunu dziesmu ar nosaukumu [s:33108].

Kā jau tika ziņots iepriekš, ar šo singlu Gacho ir izmainījis savu iepriekš ierasto skanējumu, kas vairāk bija tīkams hip-hopa piekritēju vidū. Dziesmas tapšanas gaitā tika mainītas dažādas dziesmas detaļas un struktūra un dziesma gala rezultātā ir kļuvusi par elektroniskās mūzikas un repa kombināciju, līdz ar to radot pavisam jaunu skaņu Latvijas mūzikas daiļradē- elektrohipu.

«Mans Lielais Singls» kopumā veidots uz iespējami pozitīvākās nots, kāda jebkad Gacho daiļradē ir bijusi jaušama un dziesma mudina cilvēkus izmantot lietderīgi savu laiku.

«Mēs tik bieži mēdzam norādīt uz kāda līdzcilvēka nepilnībām vai nolaidību tā vietā, lai paši būtu par paraugu citiem. Un mēs tik bieži izvēlamies atstāt savu nākotni citu, mūsuprāt, augstākstāvošāku, cilvēku rokās tā vietā, lai paši šo nākotni veidotu. Šis ir stāsts par saņemšanos un koncentrēšanos uz savu sūtību un saviem spēkiem.» - tā par dziesmu saka pats autors Gacho.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp

Tēmas

Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu