Markus Riva prezentē jauno video un dziesmu

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Publicitātes foto.

Februārī prezentētajam singlam «Love to You» nu ir izveidota arī vizuālā kompozīcija, kas ir stāsts, kuru inscenējis režisors Denis Moškānovs kopā ar mūziķi Marku Rivu.

Muzikālā novele ir māksliniecisks stāsts par cilvēku vēlmi valdīt pār līdzcilvēkiem, šajā interpretācijā to dara TV3 raidījuma «Kinomānija» vadītāja Anna Rozīte, kas par klipa finālu stāsta, ka «katram ir sava iespēja izdomāt, kas tad galu galā notiek ar klipa varoņiem. Tas liek cilvēkiem aizdomāties un elpu aizturēt līdz pēdējam brīdim».

Dziesma «Love to you» ir pirmais singls no Markus Rivas otrā studijas albuma «Songs From NYC», kura izdošana ir atlikta uz gada otro pusi.

Savukārt, «platforma.lv» jau ir iespējams lejupielādēt jauno singlu «Sneeze», kas pārsteidz ar savu lakonismu. Lai arī tiek mēļots par mūzikas industrijas grūtajiem tirgus apstākļiem, līdz Jāņiem jauno singlu plānots izdot arī DVD formātā «Live from Texas».

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu