Vasiļjevs sezonu sāk ar uzvaru un piespēli

LETA
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: AP/«Scanpix»

Ar rezultatīvu piespēli Vācijas hokeja čempionāta (DEL) jaunās sezonas pirmajā spēlē piektdien izcēlās Latvijas uzbrucējs Herberts Vasiļjevs, bet viņa pārstāvētā Krēfeldes «Pinguine» vienība ar rezultātu 2:1 (0:0, 1:0, 1:1) izbraukumā pieveica Štraubingas «Tigers» komandu.

Latvijas uzbrucējs rezultatīvi asistēja «Pinguine» otrajos gūtajos vārtos. Vasiļjevs šajā spēlē izdarīja trīs metienus pa pretinieku vārtiem, bet viņa lietderības koeficients bija neitrāls.

Jau ziņots, ka Vasiļjevs līgumu ar «Pinguine» pagarināja jūlija nogalē. Vienošanās noslēgta uz trīs gadiem ar iespēju pagarināt līgumu vēl uz gadu.

Pagājušajā sezonā Vasiļjevs «Pinguine» komandas labā Vācijas čempionāta regulārajā sezonā 51 aizvadītajā spēlē guva 22 vārtus un izdarīja 36 rezultatīvas piespēles, ieņemot sesto vietu līgas rezultatīvāko spēlētāju sarakstā.

Regulāro čempionātu «Pinguine» noslēdza 12. vietā un neiekļuva izslēgšanas cīņās.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu