Konkursa stāsts. Pirmā vēstule brīvprātīgajam <i>iRobotam</i>

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Lauris

Paldies Laurim, kurš mums izstāstīja par Inesi – cilvēku kas rūpējas par uz ielas atstātiem dzīvniekiem, rodot tiem patvērumu gan savās mājās, gan atbalstot Dzīvnieku Patversmes iemītniekus.

<b>Konkursa noteikumus lasi šeit!</b>

Pirmā vēstule iRobotam:

Labdien!

Vēlējos pieteikt savu draudzeni šim konkursam, jo viņa ir rūpīgs, gādīgs un pašaizliedzīgs cilvēks, kurš savu iespēju robežās cenšas palīdzēt citiem, sevišķi mūsu mazajiem četrkājainajiem draugiem. Cenšas regulāri apmeklēt Slokas dzīvnieku patversmi un sagādāt viņiem mazu prieciņu, aizvedot barību gan suņiem, gan kaķīšiem. Arī ielas dzīvnieciņiem cenšas palīdzēt - regulāri sagādājot garšīgas ēdienreizes. Pašai mājās ir 3 kaķi un suns, tāpēc pie vislielākās vēlēšanās nevar kādu no patversmes draugiem paņemt līdzi uz mājām.

Arī pašas kaķi ir ienākuši viņas mājās no ielas, jo nevarēja atteikt šiem draugiem mājas siltumu un drošumu, kā arī savu mīlestību.

Tāpēc arī uzskatu, ka tieši viņa būtu pelnījusi palīgu mājās, kurš palīdzētu sakopt māju no dzīvnieku spalvām, kuru dēļ arī daudzi cilvēki atsakās no šiem draugiem...

Palīgs būs gaidīts pie Ineses Jūrmalā, 3 - istabu dzīvoklī.

Jauno draugu apraksts:

1)      Runcis Gonis- melns, miermīlīgs runču vīrs, kurš tika atrasts baltajā ziemas segā kā melna oglīte. Diemžēl jau bija saskāries ar cilvēku nežēlīgumu, bet veiksmīgi sadakterēts un pieņemts jaunajās mājās. Tā nu jau 11 gadus priecē mūs.

2)      Runcis Piucis- arī no ielas paņemtas kaķenītes atvasīte. Diemžēl kaķenīte pēc 18 gadu kopdzīves no mums ir aizgājusi uz labākiem medības laukiem. Bet runčuks nu jau sesto gadu bauda visus dzīves labumus, ko spējam dot.

3)      Kaķenīte Minna - nu jau gadu dzīvo kopā ar runču puikām. Pirms iepriekšējās ziemas paņemta no ielas, bet nu jau iejutusies jaunajos mājas apstākļos. Tikai retu reizīti vēl iezogas kāda nedrošības pazīme no iegūtās pieredzes uz ielas.

4)      Suņu meitene Šēra - tāpat kā runču puika Piucis, ir ar mums jau sesto gadu.

Tā nu visi draudzīgi sadzīvo un nespēj iedomāties dzīvi viens bez otra.

Dzīvoklis sastāv no 3 istabām, virtuvi un 2 koridoriem, vannasistabu, tualeti. Grīdas segums ir no lamināta un flīzēm. (kopējā platība ~60 kv.m.)

Ar cieņu,
Lauris

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp

Tēmas

Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu