Pirms «Instrumentiem» uzstāsies arī jauns Toma Grēviņa projekts

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: ekrānuzņēmums

«Instrumenti» ir priecīgi izziņot otru «Sapņu Fabrikas» koncertu iesildītāju – tas ir pavisam jauns un vēl nedzirdēts mūzikas projekts - DJ un bundzinieka duets, ko veido latviešu diskžokejs Toms Grēviņš un igauņu bundzinieks Kallervo Karo.

Stāsta Toms Grēviņš: «Kallervo Karu es satiku agrā rīta stundā pēc sava DJ seta šī gada Positivus festivālā. Īpaši nevilcinoties Kalle vērsās pie manis ar intriģējošu piedāvājumu sadarboties. Un nu ir pienācis brīdis mūsu lielākajam iznācienam līdz šim!»

Lai arī Toms Grēviņš nereti dēvēts par Latvijas progresīvās dīdžejmākslas meistaru, viņš nebaidās eksperimentēt, un savā ziņā Grēviņa priekšnesums «Sapņu Fabrikā» pirms grupas «Instrumenti» koncertiem dēvējams par jaunu pakāpi viņa dīdžeja karjerā.

Grupu «Instrumenti» un Grēviņu īpaša draudzība saista jau izsenis - vairākus gadus atpakaļ «Instrumenti» devās savā pirmajā ceļojumā pa Latviju - pievienojoties Toma iniciētajai koncertsērijai «Strawberries in Christmastime».

Pirms Grēviņa viesošanās «Sapņu Fabrikā», «Instrumenti» otrdien, 14. decembrī plkst. 21:00 ar īpašu koncertu ciemosies pie Toma «Radio101» studijā.

Starp festivāliem Francijā un Beļģijā, visu pagājušo nedēļu «Instrumenti» pavadīja milzīgā gaismas un skaņas kompānijas «RJK» angārā Pārdaugavā, kur notika «Sapņu Fabrikas» koncertu ģenerālmēģinājumi, kurus «Instrumenti» atzina par veiksmīgiem. «Viss noritēja gludi, esam ļoti apmierināti ar to, kā viss notiek un rit uz priekšu. Komanda mums apkārt ir lieliska un mēs paši arī neesam zemē metami,» nosmej Shipsi.

«Instrumenti» grandiozie koncerti notiks jau nākamnedēļ – 16. un 17. decembrī. Uz piektdienas, 17. decembra koncertu visas biļetes ir izpirktas, taču uz ceturtdienas, 16. decembra koncertu neliels skaits biļešu vēl pieejams visās «Biļešu Servisa» kasēs, kā arī internetā - «bilesuserviss.lv». 

Vimeo

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu