«Instrumenti» gandarīti par koncertiem un dāvā klausītājiem jaunu dziesmu

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Sandis Vāgners

Ar lielu gandarījumu «Instrumenti» atskatās uz pagājušā nedēļas nogalē sniegtajiem diviem izpārdotajiem lielkoncertiem. Katru vakaru «Sapņu Fabrikā» «Instrumenti» pulcēja ap 2000 fanu, pārsteidzot ar Latvijā vēl neredzētu, līdz sīkumiem pārdomātu šovu.

«Instrumenti» vēlas pateikties ikvienam, kurš koncertus apmeklēja un ikvienam, kurš piedalījās to rīkošanā. Šie bija pirmie «Instrumenti» pašu iniciētie šovi un mūziķi ir gandarīti un ļoti priecīgi par lielo interesi un atsaucību, kā arī nerimstošajiem labajiem vārdiem pēc koncertiem.

Stāsta Shipsi: «Es, atklāti sakot, joprojām neesmu atgriezies realitātē - patīkamā transā, no kura negribas pamosties. Lai gan - protams, jāmostas un jāiet tālāk! Ļoti ceru, ka nākamgad mums izdosies atkal sarīkot šādus svētkus mūsu mūzikas draugiem. Un, ja būs tapis jaunais albums - jābūt taču arī kārtīgiem koncertiem tam par godu!»

Kā zināms, grupu «Instrumenti» iesildīja diskžokejs Toms Grēviņš un igauņu bundzinieks Kallervo Karu ar jaunu muzikālo projektu, kā arī igauņu dziedātāja IIRIS ar pavadošo grupu.

Lai arī nevar noliegt nogurumu un emocionālo pārslodzi, tomēr jau svētdien «Instrumenti» ķērās klāt nākamajam lielajam projektam – sava debijas albuma ierakstam. Uz koncertiem «Sapņu Fabrikā» ieradās īslandiešu producents Sturla «Mio» Torisons (Sturla «Mio» Thorisson), kurš janvāra beigās pārraudzīs «Instrumenti» albuma ieraksta procesu «Greenhouse» studijā Reikjavīkā, un pāris dienas pēc koncertiem jau aizsākās viņu kopīgais darbs pie pavasara beigās gaidāmā «Instrumenti» albuma, ko plānots izdot ne vien Latvijā, bet arī citviet Eiropā, Lielbritānijā, Krievijā un ASV.

«Instrumenti» sagādājuši dāvanu grupas mūzikas cienītājiem - no šodienas Latvijas lielākajās radio stacijās būs dzirdams jaunākais «Instrumenti» singls ar nosaukumu «Pieturi mani sev klāt», ko fani atcerēsies arī no koncertiem «Sapņu Fabrikā».

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu