Zeltiņa internetā meklē bagātu ārzemnieku?

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: «Apollo»/R.Oliņš

Kā vēsta žurnāls «Privātā Dzīve», ar to aizvadītā gada nogalē sazinājies kāds Nīderlandes pilsonis Pīters. Viņš atklājis, ka interneta iepazīšanās portālā esot sarakstījies ar Agnesi Zeltiņu.

Pīters iepazīšanās portālā «Tau2.com», kur reģistrējies, lai atrastu dzīvesbiedri, noskatījis kādu simpātisku blondīni. Dāmas profils viņam esot šķitis ticami izveidots, jo klāt pievienotas kvalitatīvi foto, un arī apraksts atbilstot īstenībai. Vienīgais, kas esot mulsinājis vīrieti, Agneses piebilde, ka viņa meklējot brīvu un turīgu vīrieti. 

«PDz» Pīters sašutis stāstījis: «Es aizrakstīju viņai vēstuli, kurā jautāju - vai tad vissvarīgākais ir vīrieša bagātība? Vai nav būtiski, lai vīrietis būtu labs un uzticams draugs.» Uz savu jautājumu Pīters arī saņēmis atbildi - «Un kāpēc gan ne?» Tomēr tajā pat vakarā sieviete šo teikumu no sava profila dzēsusi.

Nīderlandietis nešauboties, ka sarakstījies ar īsto Agnesi, nevis kādu viltvārdi, jo «Tau2.com» esot paredzēts nopietniem cilvēkiem un tajā reģistrēties nemaz neesot vienkārši.

Profilā minēts, ka Agnese (39) vēlas iepazīties ar 32 līdz 50 gadus vecu vīrieti. Aprakstā esot minēti arī pareizi aktrises dzimšanas dati un auguma parametri, vēsta «PDz». Sevi sieviete raksturojusi, minot, ka tekoši runā angļu un krievu valodās, bet latviešu ir dzimtā. Viņa agrāk smēķējusi, bet nu to esot atmetusi, tāpēc dotu priekšroku partnerim, kas nav smēķētājs. Alkoholu sieviete nelietojot biežāk kā 2 reizes mēnesī. Viņai esot augstākā izglītība un kā nodarbošanās minēta kultūras un mākslas joma. Sieviete minējusi savus divus bērnus un neiebilsot, ja arī partnerim ir bērni.

«PDz» sazinājies ar Agnesi janvāra sākumā, lai lūgtu komentāru par nīderlandieša vēstuli un noskaidrotu, vai šis patiešām Agneses veidots. Zeltiņa esot izklausījās samulsusi un atbildējusi: «Tas ir ļoti interesanti! Vai šis vīrietis rakstīja angliski? Esmu nepatīkami pārsteigta, un tagad man būs, par ko padomāt. Nekad neesmu izmantojusi internetu iepazīšanās nolūkos. Man nav tādas vajadzības.»

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu