Aicina uz koncertu Mārtiņa Freimaņa labdarības fonda atbalstam

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Publicitātes foto.

Mārtiņš vienmēr gribēja, lai viņa darītais izklaidē, rada prieku un rosina cilvēkus būt labākiem, draudzīgākiem un iejūtīgākiem. Arī viņa īsā dzīve bija kā spilgts iznāciens-šovs, zem vieglprātīgi dauzonīgā ārējā veidola slēpjot dziļu dvēseli, vientulību un nepiepildītu mīlestību.  

11. martā «Arēnā Rīga» kopā sanāks Mārtiņa draugi un talanta cienītāji, lai kopā izdziedātu viņa dziesmas, pasmietos par viņa jokiem  un - neizbēgami – arī paskumtu. Piemiņas koncertā uzstāsies mākslinieki, kuri izpildījuši Mārtiņa Freimaņa dziesmas, viņa draugi un citi, kas vēlas būt uz Mārtiņa skatuves.

Visi koncerta ienākumi tiks nodoti «Mārtiņa Freimaņa fondam». Fonda misija ir turpināt Mārtiņa aizsākto: atbalstīt jaunos mūziķus un atvieglot dzīves pabērnu  likteņus, vai tie būtu suņi, kaķi vai cilvēkbērni-bāreņi. Fonds rūpēsies par Mārtiņa Freimaņa piemiņas vietas izveidi. Iegādājoties piemiņas koncerta biļeti, katrs skatītājs būs veicis ziedojumu fonda darbības nodrošināšanai. Biļešu cenas – no 3 līdz 15 latiem. Sīkāka informācija par «Mārtiņa Freimaņa fonda» dibināšanu un darbības principiem sekos.

Koncertā piedalīsies un Mārtiņa Freimaņa dziesmas izpildīs: Lauris Reiniks, Olga, grupa «Tumsa», Aisha, Čilli, Kaža, Putnu Balle, Fredis & Ufo, «PER», «Blitze», koris «Mūza», deju kolektīvs «Dzirnas», Ella un citi. Mārtiņa dzeju lasīs Artūrs Skrastiņš.

  • Piemiņas koncerta biļetes nopērkamas «Biļešu pradīze» kasēs un «bilesuparadize.lv».

«Dzīve kā košums» būs labdarības koncerts un neviens no tā rīkošanā iesaistītajiem nesaņems samaksu. Tādēļ varam teikt, ka koncertu rīko: «Mārtiņa Freimaņa fonds»,  «Mikrofona ieraksti», «Arēna Rīga», gaismu kompānija «NA», skaņu kompānija «UBS», apsardzes firma «Art-Ekspo», «Videocentrs» un daudzi citi, kas ziedos savu laiku un darbu, lai kopā ar Mārtiņa tuvākajiem cilvēkiem, draugiem un mūziķiem izveidotu lielisku šovu.

info@micrec.lv

elita@micrec.lv


KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu