<i>Gacho</i> izziņo papildtūri

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Publicitātes foto.

Elektrohipsters Gacho janvāra beigās aizsāka savu koncerttūri «Mēs Varam!». Kopumā tūre norisinājās 8 pilsētās, kurās norisinājās 9 koncerti. Ņemot vērā tūres lielo apmeklētību Gacho izziņo, ka visu marta mēnesi turpināsies koncertēšana un notiks papildtūre ar nosaukumu «Mēs Varam!».

«Godīgi teikšu, ka nebiju gaidījis visus šos pārpildītos koncertus. Divās pilsētās tika uzstādīti klubu visu laiku apmeklējuma rekordi. Tāpēc gribam doties pie mūsu draugiem arī pilsētās, kurās līdz šim uzstājušies bijām mazāk», tā par papildtūri stāsta pats Gacho.

Vēl tūres ietvaros ir pēdējais koncerts, kurš notiks 11.martā Gulbenē, «Kantes Krogā» un jau 16.martā tiks aizsākta papildtūre ar koncertu Ventspilī «Jūras Vārtos».

«Mēs Arī Varam!» papildus koncerttūre notiks šādās pilsētās:

  • 16.03. Ventspils «Jūras Vārti»
  • 18.03. Ogre «Vanilla Sky Lounge»
  • 25.03. Dobele «V12»
  • 26.03. Kuldīga «Pozitīvs»
  • TBA  Rīga

Kopā ar Gacho papildtūrē, tāpat kā iepriekš, dosies viņa jaunā singla producents E:91, kā arī atsevišķos koncertos pievienosies bundzinieks Edgars Viļums no grupas «Triānas Parks». 

Aprīlī ir gaidāms Rīgas lielkoncerts, par kura norises vietu un laiku informācija sekos. Taču jau tagad sagaidāms, ka lielkoncertā dalību ņems vairāki ārvalstu viesi.

Sīkāka informācija par koncertu notikumiem «gacho.lv».

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp

Tēmas

Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu