«Muzeju nakts» Dzelzceļu muzejā

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Publicitātes foto.

2011.gada 14.maijā jau septīto reizi visā Latvijā svinēs Muzeju nakti. Latvijas dzelzceļa vēstures muzejs, risinot šī gada tēmu Kaimiņi, izstādē «Ar vilcienu uz Eiropu» mudinās apmeklētājus iztēloties kā reiz varēja ar vilcienu 16 h un 25 minūtēs no Rīgas aizbraukt uz Berlīni un kādas varētu būt iespējas, ko mums sniegtu «karstais» projekts Rail Baltica. 

«1188» PASĀKUMU KARTE

Muzeja dzelzceļa modelis visu vakaru demonstrēs starptautisko vilcienu ritekļus. Lielajā hallē darbosies stacijas restorāns franču noskaņās. Un, apskatot ekspozīciju, būs iespēja ne tikai satikt, bet arī nofotografēties kopā ar dažāda laika ceļotājiem. Kā vienmēr apskatei atvērtas būs lokomotīves un vagoni āra ekspozīcijā, kurā savu pirmo Muzeju nakti piedzīvos pagājušajā rudenī atjaunotā L sērijas tvaika lokomotīve.

Lai novērstu lieku drūzmēšanos un nespēju baudīt pasākumu, Muzeja iekštelpās vienlaicīgi varēs atrasties kapacitātei atbilstošs apmeklētāju skaits, lūdzam būt saprotošiem!

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu