Jaunas detaļas SVF vadītāja seksa skandālā: asinis numuriņa gultā un upura identitāte

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: International Monetary Fund, CC Licence

Neilgi pēc tam, kad Starptautiskā Valūtu fonda (SVF) izpilddirektors Dominiks Štrauss-Kāns Ņujorkā iekūlās seksa skandālā, mēģinot izvarot viesnīcas istabeni, pasaules mediji tam pievērsuši pastiprinātu uzmanību, publicējot arvien jaunas notikušā detaļas.

Tapis zināms, ka greznajā «Sofitel» viesnīcas numuriņā, kas atrodas netālu no Taimskvēra un kur bija apmeties franču finansists, atrastas asins pēdas. Tas arīdzan apstiprina upura - 32 gadus vecās istabenes liecību.

Jāatgādina - sieviete apgalvoja, ka Štrauss-Kāns uzmeties viņai virsū brīdī, kad viņa uzkopa numuriņu, domādama, ka tas ir tukšs. Viņš ievilka sievieti guļamistabā un iemeta gultā. Sieviete mēģināja izrauties un saķeršanās brīdī abi guvuši sīkas traumas, no kurām arī varēja palikt asins traipi gultā.

Britu medijs «The Daily Mail» sazinājās ar cietušās vecāko brāli. Māsa esot viņam zvanījusi apmēram stundu pēc notikušā.

Viņa brālim stāstīja, ka «kāds cilvēks viņai ir nodarījis ļaunu». Vēlāk paskaidroja, ka bija ieslēgta guļamistabā ar francūzi, kurš ar spēku mēģināja sievieti izvarot.

Intervijā britu laikrakstam vīrietis pastāstīja, ka viņa jaunākā māsa ir labs cilvēks un čakls darbinieks. Sieviete šobrīd esot nomierinājusies un atrodas drošībā.

Par pašu sievieti žurnālistiem zināms maz. Viņas vārds tiek rūpīgi slēpts. Zināms tikai tas, ka viņa ir imigrante no Gvinejas un kopā ar vīru un 16 gadus veco meitu dzīvo Ņujorkā.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Aktuālākās ziņas
Nepalaid garām
Uz augšu