SVF vadītājs prostitūtām iedvesis šausmas

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: SCANPIX/AP

Dominiks Štrauss-Kāns, kas tiek apsūdzēts izvarošanā, ne tikai izmantojis prostitūtu pakalpojumus, bet pret sievietēm «izturējies kā dzīvnieks», paziņojusi zināmās aprindās pazīstama eskortaģentūras «Wicked Models» vadītāja Kristīna Dēvisa, raksta «The Daily Mail».

Pēc viņas teiktā, viņas desmit tūkstošu klientu vidū esot arī desmitiem slavenību. Štrauss-Kāns esot izmantojis viņas meiteņu pakalpojumus divas reizes, tas noticis 2006.gadā.

Pirmajā reizē, 2006. gada janvārī, Štrauss-Kāns pieprasījis «jautru amerikāņu sievieti» un kopā ar prostitūtu pavadījis divas stundas, par kurām samaksājis 2500 dolāru skaidrā naudā. Taču sieviete savai priekšniecei žēlojusies, ka klients uzvedies agresīvi un vairs nevēloties viņu nekad mūža redzēt.
Otrā reize bijusi 2006.gada septembrī. Arī otra sieviete žēlojusies par klientu un lūgusi priekšnieci vairs nesūtīt viņam meitenes, jo Štrauss-Kāns esot uzvedies pārāk agresīvi un rupji, iedvešot meitenēs šausmas.

«Par 1000 dolāriem stundā viņš tomēr varēja uzvestie kā džentlmenis, nevis dzīvnieks,» stāsta Dēvisa. Viņa apgalvo, ka parasti neizpauž savu klientu vārdus, taču vīriešus, kam tieksmes uz agresiju, viņa netaisoties aizstāvēt.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Aktuālākās ziņas
Nepalaid garām
Uz augšu