«Elkor» īpašnieks aizturēts ASV par braukšanu dzērumā

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Ieva Čīka/LETA

«Elkor» grupas īpašnieks Aleksandrs Popovs tiešām lielu daļu laika pavada ASV, pirmdien vēstī portāls «pietiek.com».

Portāls, atsaucoties uz ASV oficiāli sniegto informāciju, vēstī, ka pērn augustā Popovs ASV aizturēts par braukšanu reibumā.

Kā rāda Floridas arestu reģistrs, 42 gadus vecais, 155 mārciņas smagais un piecas pēdas un 11 collas garais Popovs pagājušā gada 30. augustā aizturēts pie auto stūres, turklāt, spriežot pēc garā pārkāpumu saraksta, laiku pirms tam pavadījis tiešām jautri.

Popovam, kā izriet no reģistra, fiksēti veseli pieci pārkāpumi: viņš vadījis auto alkohola vai narkotiku reibumā, nav varējis uzrādīt automašīnas reģistrācijas dokumentus, kā arī braucis nedaudz īpatni, neievērojot ietvi vai velosipēdistu celiņus.

Likumsargi Popovam piemērojuši 500 dolāru  naudas sodu.

Jau ziņots, ka pagājušajā nedēļā Valsts policija veikusi vairākas kratīšanas «Elkor» veikalos un birojā. Saistībā ar uzņēmuma darbību sākta izmeklēšana, bet trīs personas ir aizturētas. Popovs gan starp aizturētajiem nav, jo atrodas ārzemēs.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Aktuālākās ziņas
Nepalaid garām
Uz augšu