Atkarību mocītā Eimija Vainhausa atceļ visu turneju

LETA
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: ekrānuzņēmums

Britu dziedātāja Eimija Vainhausa oficiāli atcēlusi visas atlikušās Eiropas koncertturnejas uzstāšanās, otrdien paziņojis viņas pārstāvis.

Kā ziņots iepriekš, svētdienas koncertā Belgradā dziedātāja, kas jau gadiem ilgi cīnās ar alkoholismu un atkarību no narkotikām, kāpa uz skatuves pamatīgā reibumā - viņai sagādāja grūtības ne tikai atcerēties dziesmu tekstu, bet arī noturēties taisni. Tāpat viņa nespēja atcerēties, kur atrodas, jo sākumā sveicināja Atēnas, tad - Ņujorku.

Pēc koncerta, ko Belgradas prese nodēvēja par īstu katastrofu, Vainhausa atcēla divus tuvākos koncertus Turcijā un Grieķijā un solīja atgriezties uz skatuves 8.jūlijā, taču tagad viņa atcēlusi arī koncertus Spānijā, Šveicē, Itālijā, Austrijā, Polijā, Ungārijā un Rumānijā.

«Visi iesaistītie ir gatavi darīt jebko, lai palīdzētu viņai atgūt savu labāko stāvokli, un viņai tam tiks dots tik ilgs laiks, cik būs nepieciešams,» norādīja Vainhausas pārstāvis Kriss Gudmens.

Vainhausa iemantoja pasaules slavu 2006.gadā ar hitu «Rehab», bet 2008.gadā ieguva četras «Grammy» balvas, tomēr daudzsološo karjeru pamatīgi sašūpoja viņas atkarība no apreibinošām vielām, un pēdējos gados viņas vārds daudz biežāk izskanējis tabloīdos dažādu skandālu sakarā, nevis pateicoties sasniegumiem radošajā darbībā.

Ieskatam Belgradas koncertā - video ar zīmīgu nosaukumu «Amy Winehouse - singing Back ... On Crack» (dziesmas nosaukums «Back to Black»):

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu