Marija Šraivere iesniegusi tiesā prasību par laulības šķiršanu ar Švarcenegeru

LETA
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Scanpix/Reuters

Bijusī Kalifornijas štata pirmā lēdija Marija Šraivere iesniegusi tiesā prasību, lai šķirtu laulību ar bijušo Kalifornijas gubernatoru un Holivudas zvaigzni Arnoldu Švarcenegeru.

55 gadus vecā Šraivere piektdien iesniedza šķiršanās prasību Losandželosas apgabala Augstākajā tiesā, savu lēmumu pamatojot ar nesamierināmām atšķirībām.

Četru lappušu apjomīgajā standarta laulības šķiršanas iesniegumā Šrīvere pieprasa nenoteikta lieluma alimentus un kopīgu aizbildniecību pār pāra nepilngadīgajiem bērniem - 17 gadus veco Patriku un 13 gadus veco Kristoferu. Šraiveres un Švarcenegera 25 gadus ilgušās laulības laikā pasaulē nākuši arī pilngadību jau sasniegušie 21 gadu vecā Ketrīna un 19 gadus vecā Kristīna.
Ne Švarcenegera, ne Šrīveres pārstāvji pagaidām nekādus komentārus nav snieguši.

Pāris par savu šķiršanos paziņoja jau maijā, tikai četrus mēnešus pēc tam, kad Švarcenegers atstāja ASV Kalifornijas štata gubernatora amatu.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu