Rūpertam Grintam filmēšanās Harija Potera filmās šķitusi garlaicīga

LETA
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Scanpix/AP

Britu aktieris Rūperts Grints atzinis, ka filmēšanās «Harija Potera» franšīzes filmās viņam reizēm šķitusi garlaicīga, un pauda pārliecību, ka jaunie aktieri nebija pelnījuši tik lielus honorārus, vēsta «Orange News».

Grints kļuva slavens, filmējoties britu rakstnieces Dž.K.Roulingas romānu ekranizācijās. Ilgus gadus viņš iejutās pusaugu burvja Rona Vīzlija lomā, strādājot kopā ar Hermiones Grendžeras lomas atveidotāju Emmu Vatsoni un franšīzes zvaigzni Danielu Redklifu.

Tagad, kad poteriādes pēdējās filmas pirmizrāde jau garām, Grints atļāvies paust savas patiesās domas par franšīzes filmām.

22 gadus vecais aktieris apgalvo, ka ir izbaudījis filmēšanos, bet sākumā viņam esot bijis grūti koncentrēties. Grints arī pauda pārliecību, ka jaunajiem aktieriem maksāta pārāk liela nauda.
«Es negribu, lai izklausītos, it kā tas nebūtu bijis patīkami, tas bija. (..) Bija dažas reizes, kad kļuva garlaicīgi. Un radās vēlēšanās, lai (..) filma vienkārši beidzas,» intervijā laikrakstam «Observer» atklāja aktieris, kurš par filmējoties iegūto naudu nopirka sev saldējuma furgonu.
«Es laikam tiešām tērēju daudz. Un sevišķi stulbām lietām. Jo patiesībā es nezinu, ko darīt. (..) Tā visa liekas daudz par daudz. Mēs vispār neesam pelnījuši to,» viņš piebilda.

Slavenā aktieru trijotne uzauga, filmējoties Harija Potera filmās. Jauno burvju lomas atnesa viņiem slavu un bagātību.

Laikraksta «The Sunday Times» bagātāko cilvēku saraksts vēsta, ka Redklifs nopelnījis 52 miljonus sterliņu mārciņu (40,5 miljonus latu), Vatsone - 22 miljonus (17 miljonus latu), bet Grints - 20 miljonus (15,5 miljonus latu).

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu