Eimijas Vainhausas tēvs izdala faniem savas meitas mantas

LETA
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Scanpix/AP

Britu dziedātājas Eimijas Vainhausas tēvs Mičs negaidīti aplaimojis savas meitas fanus, kas kopš mūziķes nāves dežūrē pie viņas mājām, uzdāvinot tiem vairākus viņas apģērba gabalus, vēsta britu bulvārprese.  

Ceturtdien Mičs Vainhauss ieradās savas meitas mājās, lai sašķirotu viņas mantas un saprastu, kas ir jāatstāj un kas jāatdod vai jāizmet. Galu galā viņš nolēma uzdāvināt pie mājas esošajiem faniem vairākus dziedātājas krekliņus, aksesuārus un citus sīkumus. 

Pēc viņa domām, Eimija novērtētu šādu soli. "Viņai tas patiktu," paskaidroja Mičs. Daudzas no dziedātājas mantām ģimene nolēma paturēt sev, tostarp mūzikas instrumentus un viņas ierakstus. 

Jau vēstīts, ka 27 gadus vecā Vainhausa pagājušajā sestdienā tika atrasta mirusi savā dzīvoklī Londonas ziemeļos. Policija uz viņas mājām izsaukta sestdienas pēcpusdienā, kad dziedātāju mirušu atrada Londonas neatliekamās medicīniskās palīdzības darbinieki. Autopsija nāves cēloni neuzrādīja, tādēļ tiek veiktas papildus toksikoloģiskās analīzes, un to rezultāti gaidāmi pēc divām līdz četrām nedēļām. 

Vainhausa iemantoja pasaules slavu 2006.gadā ar hitu "Rehab", bet 2008.gadā ieguva četras "Grammy" balvas. Tomēr daudzsološo karjeru pamatīgi sašūpoja viņas atkarība no apreibinošajām vielām, un pēdējos gados viņas vārds daudz biežāk izskanējis tabloīdos dažādu skandālu sakarā.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu