Vainhausa atgriežas Lielbritānijas albumu topa virsotnē

LETA
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Scanpix/Reuters

Pēkšņi mirušās Eimijas Vainhausas fani parūpējušies par sava elka atgriešanos Lielbritānijas albumu topa virsotnē - viņas 2007.gada albums «Back to Black» nostūmis no pirmās vietas Adeles ierakstu «21», savukārt Vainhausas debijas labums «Frank» nonācis topa piektajā vietā.

Vainhausa ieņēmusi piecas vietas singlu topā 40.

Kā vēstīts, 23.jūlijā 27 gadus vecā Vainhausa tika atrasta mirusi savā dzīvoklī Londonas ziemeļos. Autopsija nāves cēloni neuzrādīja, tādēļ tiek veiktas papildus toksikoloģiskās analīzes, un to rezultāti gaidāmi pēc divām līdz četrām nedēļām.

Vainhausa iemantoja pasaules slavu 2006.gadā ar hitu «Rehab», bet 2008.gadā ieguva četras «Grammy» balvas. Tomēr daudzsološo karjeru pamatīgi sašūpoja viņas atkarība no apreibinošajām vielām, un pēdējos gados viņas vārds daudz biežāk izskanējis tabloīdos dažādu skandālu sakarā.

Pēdējais incidents notika jūnijā - Belgradas koncertā, kuram bija jāievada Eiropas koncertturneja, dziedātāja kāpa uz skatuves pamatīgā reibumā. Viņai sagādāja grūtības ne tikai atcerēties dziesmu tekstu, bet arī noturēties taisni. Tāpat viņa nespēja atcerēties, kur atrodas, jo sākumā sveicināja Atēnas, tad - Ņujorku.

Pēc koncerta, ko Belgradas prese nodēvēja par īstu katastrofu, Vainhausa atcēla divus tuvākos koncertus Turcijā un Grieķijā un solīja atgriezties uz skatuves 8.jūlijā, taču tad pēc menedžera ieteikuma atcēla arī koncertus Spānijā, Šveicē, Itālijā, Austrijā, Polijā, Ungārijā un Rumānijā.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu