Izdos Eimijas Vainhausas pēdējo ierakstu

LETA
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Scanpix/Reuters

Amerikāņu džeza dziedātājs, «Grammy» balvas laureāts Tonijs Benets drīzumā izdos labdarības singlu «Body and Soul», kas kļuvis par vienu no pēdējiem Eimijas Vainhausas ierakstiem.

Kā pavēstīja mūziķa pārstāvis, visi ienākumi no Beneta un Vainhausas dueta tiks ziedoti dziedātājas tēva nodibinātajam labdarības fondam.

Dziesma, kas ierakstīta neilgi pirms Vainhausas nāves leģendārajā ierakstu studijā «Abbey Road Studios», parādīsies arī Beneta albumā «Duets II». Tas pārdošanā nonāks 20.septembrī.

Kā vēstīts iepriekš, 23.jūlijā 27 gadus vecā Vainhausa atrasta mirusi savā dzīvoklī Londonas ziemeļos. Viņas nāves iemesls joprojām nav skaidrs.

Pēc dziedātājas pēkšņās nāves viņas tēvs Mičs Vainhauss paziņoja par saviem plāniem izveidot meitas vārdā nosauktu fondu, kas palīdzēs cilvēkiem, kas cīnās ar dažādām atkarībām.

Vainhausa iemantoja pasaules slavu 2006.gadā ar hitu «Rehab», bet 2008.gadā ieguva četras «Grammy» balvas. Tomēr daudzsološo karjeru pamatīgi sašūpoja viņas atkarība no apreibinošajām vielām, un pēdējos gados viņas vārds daudz biežāk izskanējis tabloīdos saistībā ar dažādiem skandāliem.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu