Bleika Fīldera-Sivila līgava: Vainhausa būtu dzīva, ja viņai un Bleikam būtu bērns

LETA
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Scanpix/SIPA

Eimijas Vainhausas bijušā vīra Bleika Fīldera-Sivila līgava Sāra Espina uzskata, ka britu soulmūzikas dziedātāja joprojām būtu dzīva, ja viņai un viņas tagadējam līgavainim būtu piedzimis bērns.

Kā uzskata Espina, Vainhausa būtu bijusi brīnišķīga māte un, ja dziedātājai būtu piedzimis bērns, iespējams, viņai pašai nekad neizveidotos attiecības ar Fīlderu-Sivilu.

«Es domāju, ja Bleikam un Eimijai būtu bērns, viņa šodien būtu vēl dzīva. Viņa būtu laba mamma. Iespējams, tad es nebūtu ar Bleiku, taču es varētu upurēt savu laimi, lai izglābtu viņu,» intervijā ar žurnālu «New!» atzina Espina.

Pirms pāris mēnešiem Espinai un Fīlderam-Sivilam piedzima dēls, ko viņi nosaukuši par Džeku.

Intervijā Espina atklāja, ka neilgi pirms savas nāves dziedātāja vēlējās apmeklēt bijušo vīru cietumā, kur viņš izcieš cietumsodu par laupīšanu, taču viņš tam nepiekrita. «Mēs ar Bleiku esam kopā jau divus gadus, taču šajās attiecībās mēs vienmēr esam bijuši trīs. Viņi runāja pēdējo reizi pāris dienas pirms viņas nāves. Viņa gribēja viņu apmeklēt, un viņš teica nē. Viņš teica, ka negribēja sarūgtināt mani. Viņš atteicās manis un Džeka dēļ. Kopš mums ir bērns, domāju, ka viņš ir sapratis, cik ļoti viņš mani mīl, un viņš zina, ka mani sāpinātu, ja viņa to apmeklētu.»

«Domāju, ka viņš tagad to nožēlo. Ja viņš zinātu, ka viņa ir tik slima, viņš būtu piekritis. Un es to atļautu,» piebilda Vainhausas bijušā vīra līgava.

Vainhausa un Fīlders-Sivils salaulājās 2007.gada maijā Maiami, taču viņu laulību dzīvi vajāja narkotiku problēmas un punktu pielika Fīldera-Sivila ieslodzīšana cietumā. Pāris izšķīrās 2009.gada vasarā.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu