Daugaviņam vārti un piespēle, Bārtulim piespēle

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Reuters/Scanpix

Aizvadītajā naktī Amerikas hokeja līgas (AHL) regulārā čempionāta spēlēs ar rezultativitāti izcēlās latviešu hokejisti Kaspars Daugaviņš un Oskars Bārtulis.

Binghemtonas «Senators» komanda savā laukumā ar 4:5 papildlaikā atzina Sirakūzu «Crunch» pārākumu.

Daugaviņš jau mača 82. sekundē palīdzēja gūt vārtus Ņikitam Filatovam, kurš panāca izlīdzinājumu 1:1, bet trešā perioda 12. minūtē latviešu uzbrucējs guva vārtus skaitliskajā mazākumā, panākot 3:3. Kopumā Daugaviņš šajā mačā izdarīja piecus metienus pa vārtiem un spēli pabeidza ar pozitīvu lietderības koeficientu +1.

Tikmēr Adirondakas «Phantoms» savā laukumā ar 6:3 pieveica Bridžportas «Sound Tigers» komandu.

Bārtulis trešā perioda 11. minūtē asistēja jaunajam talantam Breidenam Šennam, kurš tobrīd panāca 5:2 mājinieku labā. Latviešu aizsargs izdarīja vienu metienu, kā arī nopelnīja divas soda minūtes un pozitīvu lietderības koeficientu +1.

Vēl vienā spēlē Sentdžonsas «IceCaps» savā laukumā ar 0:4 zaudēja Hemiltonas «Bulldogs», taču Artūrs Kulda laukumā neizgāja.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu