Ivanānam pirmā spēle šosezon

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: AP/Scanpix

Aizvadītajā naktī Amerikas hokeja līgas (AHL) mačos piedalījās trīs latviešu hokejisti - Raitis Ivanāns, Kaspars Daugaviņš un Artūrs Kulda.

Ivanāna pārstāvētā Ebotsfordas «Heat» savā laukumā ar 1:3 piekāpās Milvoki «Amirals», bet latviešu uzbrucējs divu minūšu un 20 sekunžu laikā ar rezultativitāti vai soda minūtēm neizcēlās, maču pabeidzot ar neitrālu lietderības koeficientu.

Ivanānam šī bija pirmā spēle kopš pagājušās sezonas sākuma, kad viņš guva smadzeņu satricinājumu NHL sezonas pirmajā mačā. AHL čempionātā latvietis nebija spēlējis kopš 2005./2006. gada sezonas.

Daugaviņa Binghemtonas «Senators» viesos ar 3:2 uzvarēja Norfolkas «Admirals», bet latviešu uzbrucējs izcēlās ar pieciem metieniem un neitrālu lietderības koeficientu.

Kuldas pārstāvētā Sentdžonsas «IceCaps» savā laukumā ar 4:3 pārspēja Bridžportas «Sound Tigers», bet Latvijas izlases aizsargs izdarīja vienu metienu un spēli pabeidza ar negatīvu lietderības koeficientu -2.

Tikmēr Bārtuļa Adirondekas «Phantoms» izbraukumā ar 2:5 atzina Olbanī «River Rats» komandas pārākumu, bet Bārtulis šoreiz laukumā nedevās.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu