Kuldam piespēle, Latvijas hokejistiem zaudējumi AHL

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: AP/Scanpix

Aizvadītajā naktī Amerikās hokeja līgas (AHL) spēlēs piedalījās trīs latviešu hokejisti - Artūrs Kulda, Oskars Bārtulis un Raitis Ivanāns.

Kuldas pārstāvētā Sentdžonsas «IceCaps» savā laukumā ar 2:5 zaudēja Portlendas «Pirates», bet Latvijas izlases aizsargs otrā perioda 14. minūtē asistēja Džeisonam Kingam, kurš izvirzīja mājiniekus vadībā ar 2:1. Kulda šajā mačā izdarīja arī vienu metienu pa vārtiem un spēli pabeidza ar neitrālu lietderības koeficientu.

Bārtuļa Adirondekas «Phantoms» savā laukumā ar 4:5 pēcspēles metienu sērijā piekāpās Norfolkas «Admirals», bet latviešu aizsargs izcēlās ar vienu metienu un neitrālu lietderības koeficientu.

Tikmēr Ivanāna pārstāvētā Ebotsfordas «Heat» komanda viesos cieta sakāvi pret Toronto «Marlies» (0:5). Ivanāns šajā mačā izdarīja divus metienus pa vārtiem un nopelnīja neitrālu lietderības koeficientu.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu