Aija Andrejeva ar brazīļu dziedātāju izdod kopīgu dziesmu portugāļu valodā

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Publicitātes foto.

1.novembrī, Latvijas goda konsulātā Braziljas pilsētā Brazīlijā oficiāli tiek atskaņota brazīļu dziedātājas Ellen Oleria un mūsu Latviešu dziedātājas Aijas Andrejevas pirmā kopīgi iedziedātā dziesma portugāļu valodā ar nosaukumu «Tamburīns» («Tamborim»). Dziesma «Tamburīns» stāsta par Brazīlijas deju samba, kas iekustina ikvienu. 

Dziesmas vārdu un mūzikas autore Ellen Oleria atzīst, ka ir ļoti patīkami pārsteigta par Aijas Andrejevas perfekto portugāļu valodas izrunu.

Prezentācija guva lielu atsaucību mediju vidū - pasākumu apmeklēja 20 Braziljas pilsētas lielāko mediju pārstāvji, tādi kā «Correio Brazilirnce» un «Jornal da Comunidada VIP».

Dziesma «Tamburīns» ir pieejama arī Latvijas iedzīvotājiem, to var noklausīties Aijas Andrejevas mājas lapā «aijaaandrejeva.lv» mūzikas sadaļā.

Dziesma «Tamburīns» radīta muzikāla kopprojekta ietvaros, kas tapis saistībā ar plānotajām svinībām Brazīlijas pilsētā par godu 90. gadadienai kopš Brazīlija ir atzinusi Latvijas Valsts neatkarību un abas valstis nodibinājušas diplomātiskās attiecības.

Abas dziedātājas tiksies Braziljas pilsētā jau 21. Novembrī, lai sniegtu divus koncertus Braziljas nacionālajā teātrī, auditorijā ar 1400 skatītāju vietām.

23. novembrī labdarības koncerts paredzēts vairāk kā 10 valsts skolu audzēkņiem un 24. novembra koncertā aicināto viesu vidū būs Brazīlijas valsts amatpersonas, latviešu kopiena, diplomātiskais korpuss, uzņēmēji, mūziķi.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu