Ir versija, par ko aizturēts Jaundžeikars

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Agnese Gulbe/LETA

Labi informēti avoti norāda, ka, iespējams, bijušais Saeimas Nacionālās drošības komisijas vadītājs un bijušais iekšlietu ministrs Dzintars Jaundžeikars piepalīdzējis ar slepenas informācijas sniegšanu partijas biedram Aināram Šleseram (LPP/LC).

Tā trešdienas vakarā vēstīja Latvijas Televīzijas raidījums «Panorāma».

Iespējamā informācijas sniegšana notikusi pērn pirms 10.Saeimas vēlēšanām. Kā vēsta «Panorāma», informāciju Jaundžeikars uzzināja no toreizējā Korupcijas novēršanas un apkarošanas biroja (KNAB) vadītāja Normunda Vilnīša.

Pēc tam Šlesers uz kādu laiku izbrauca no valsts.

Kā ziņo raidījums, atsaucoties uz viņu rīcībā esošu informāciju, Jaundžeikars nogādāts Valsts policijas īslaicīgās aizturēšanas izolatorā.

Tikmēr Saeimas Aizsardzības, iekšlietu un korupcijas novēršanas komisijas priekšsēdētājs Ainars Latkovskis (V) sarunā «Panorāmā» norādīja, ka šī informācija ir spekulācijas un līdzīgas trešdien klejojušas arī Saeimas kuluāros.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Aktuālākās ziņas
Nepalaid garām
Uz augšu