Kuldam divi vārti AHL spēlē

LETA
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: AP/Scanpix

Ar diviem vārtiem Amerikas hokeja līgas (AHL) regulārā čempionāta spēlē piektdien izcēlās latviešu aizsargs Artūrs Kulda, bet viņa pārstāvētā Sendžonsas «IceCaps» komanda izbraukumā ar 6:3 (2:1, 0:2, 4:0) pārspēja Konektikutas «Whale» vienību.

Kulda guva savas komandas divus pēdējos vārtu šajā mačā, izceļoties trešās trešdaļas 11. un 19. minūtē. Otrajā gadījumā pretinieku vārtsargs jau bija nomainīts pret sesto laukuma spēlētāju.

Aizsargs tādējādi realizēja abus cīņas gaitā veiktos metienus pa pretinieku vārtiem, tiekot pie pozitīva lietderības koeficienta +2.

Kulda laukumā atgriezās pēc vienas spēles izlaišanas.

12 AHL spēlēs Kulda tagad ticis pie diviem vārtiem, divām rezultatīvām piespēlēm, astoņām soda minūtēm un pozitīva lietderības koeficienta +5.

Pie panākuma piektdien tikai arī aizsarga Oskara Bārtuļa pārstāvētā Adirondakas «Phantoms» vienība, kas ar rezultātu 2:1 (2:1, 0:0, 0:0) viesos pārspēja Springfīldas «Falcons» hokejistus.

Bārtulis statistikā atzīmējās ar divām soda minūtēm un trim metieniem pa vārtiem. Viņa lietderības koeficients palika neitrāls.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu