Ivanānam tomēr piespēle, nevis vārtu guvums

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: AP/Scanpix

Aizvadītajā naktī pirmo rezultativitātes punktu šosezon Amerikas hokeja līgā (AHL) nopelnīja latviešu uzbrucējs Raitis Ivanāns.

Ivanāna pārstāvētā Ebotsfordas «Heat» komanda viesos pēcspēles metienu sērijā ar 3:2 pieveica Teksasas «Stars».

Latviešu hokejists 47 sekundes līdz pamatlaika beigām palīdzēja glābt komandu no zaudējuma, asistējot komandas biedram, kurš panāca neizšķirtu 2:2. Ivanāns šajā mačā nopelnīja arī divas soda minūtes un spēli pabeidza ar neitrālu lietderības koeficientu.

Lai gan sākumā Ivanānam tika ieskaitīts vārtu guvums, tomēr vēlāk protokolā latviešu uzbrucējam tika ierakstīta rezultatīva piespēle.

Citā spēlē Oskara Bārtuļa pārstāvētā Adirondekas «Phantoms» savā laukumā ar 2:3 piekāpās Sirakūzu «Crunch», bet latviešu aizsargs maču pabeidza ar neitrālu lietderības koeficientu.

«Heat» komanda ar 19 punktiem 14 spēlēs ieņem 3. vietu Rietumu konferences Rietumu divīzijā, bet «Phantoms» ar 15 punktiem 12 mačos ir 2. vietā Austrumu konferences Ziemeļaustrumu divīzijā.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu